Showing 1–12 of 28 results

Koneet -ja tarvikkeet

AC combi laikanpohja

58,00 

on kiillotuslaikanpohja, joka soveltuu vaahtomuovi- ja karvakiillotuslaikoille.

Koneet -ja tarvikkeet

AC-Foamed Wool Pad karvalaikka

38,00 

Erittäin kestävä laikka syvänkin naarmun poistoon.

Koneet -ja tarvikkeet

AC-Long Life laikka Harmaa

34,00 

Korkealaatuinen ja kestävä vaahtomuovilaikka autonmaalipinnan viimeistelyyn.

Koneet -ja tarvikkeet

AC-Long Life laikka Keltainen

34,00 

Keskikarkea korkealaatuinen ja kestävä vaahtomuovilaikka.

Koneet -ja tarvikkeet

AC-Long Life pumppulaikka

34,00 

Erittäin kestävä suoraan viimeistelyyn.

29,90 

Pesuainevaahdotin on pesuaineen levittämiseen kehitetty laite, joka kiinnitetään painepesuriin suutinputken tilalle. Se levittää pesuaineen vaahtona, joka valuu ja kuivuu erittäin hitaasti. Tämän vuoksi pesuaineen vaikutusaika on paljon pidempi ja pesutulos parempi. Laitteen avulla vältetään mekaanista kosketusta ajoneuvon maalipintaan joten naarmuja syntyy vähemmän. Vaahdottimessa pesuviuhkan ja pesuaineen seossuhteen säätö.

Koneet -ja tarvikkeet

CLEN Derby Zip painehuuhteluimuri

326,00 

Joka kodin monitoimikone. Pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Suihkuta pesuaineliuos kohteen pintaan ja imuroi likavesi takaisin säiliöön. Erittäin kätevä ja helppokäyttöinen tekstiilipesuri kotiin.

Koneet -ja tarvikkeet

CLEN Fox Pölynimuri

75,00 

Pienestä koosta huolimatta FOX imuri soveltuu moneen käyttöön. Toimii ilman kertakäyttöpussia. Vakiona HEPA suodatin ja poistoilman suodatus. Suodattimen puhdistus puhallustoiminto.

Koneet -ja tarvikkeet

CLEN G 131 painepesuri

159,00 

Pese tehokkaasti saunan, parvekkeet ja pihakalusteet. Kompakti ja kevyt pesuri. Hyvät pesuvarusteet ja kuminen paineletku.

Koneet -ja tarvikkeet

CLEN G 145 plus painepesuri

298,00 

Testivoittaja 2015 ja 2016. Pesuri on kevyt liikutella ja siinä on hyvät ammattitason pesuvarusteet. 12 m kuminen paineletku letkukelalla. Pesurista tehoa riittää vaativiinkin töihin. Ei vaadi välttämättä painevettä, toimii myös itseimevänä tasolta.

Koneet -ja tarvikkeet

CLEN G 161 plus painepesuri

488,00 

Vaativan kotikäyttäjän järeä työkalu. Kumiteräsvahvisteinen 12 m paineletku letkukelalla. Suurin mahdollinen valovirtapesuri. Ei vaadi välttämättä painevettä, itseimevä tasolta.

183,00 

Ammattisiivoojien suosikki-imuri nyt kotikäyttöön. Imuroi vedet ja pölyt niin asunnosta, veneestä kuin autotallista. Hiljainen äänitaso 68 dB